November edit!

Ja den här filmen skulle kommit ut tidigare men aah nu är den fan här iallafall!
Filmen beskriver nog allt!
 

3 GUYS 2 CUPS [Varning]

Åh fyfan.. nu är den färdig.. Inbördes har den blivit känd som "Spyfilmen", men vi går ut med den under namnet 3 Guys 2 Cups. Filmen innehåller äckligare o äckligare scener genom filmens gång. Så vi vill varna er, om du är känslig för spyor såååå.. TITTA!
Glad påsk i förskott!

Rackarafton snart !

Tjeenare på er allesammans och er andra!  Tro inte att vi tröttnat på våra saker, det är bara sketa mega svårt att planera nu när vädret är som det är..  Hälften av oss jobbar lite just nu, och när man slutar så är det mörkt ute. Och sen kan man inte vara överallt och göra det man vill för att det är antarktis väder. Men vi har projekt på gång!

Sen så är det bokat att vi ska till ÅRE vecka 5 för att köra snowboard, kröka, filma o lalla!  Om nån av er är där i backen så får ni hälsa på oss!

Sen så filmade vi också en film för några månader sen som vi tyckte var FÖR äcklig för att visa upp för allmänheten men nu när vi inte kan göra så mycket roliga filmer i detta anusglöggs väder så juryn beslutat att.. Vi ska redigera den och LÄGGA UPP för er!  Hoppas ni inte kommer att få en allt för äcklad bild av oss efteråt heeehe..

Och slutligen kom jag på en rolig sak.. Jag var på en fest för ett halvår sen typ där en kille kom fram till mig och berömde oss för våra påhitt och sen skickade en bild som han hade ritat åt oss, så nu kör vi såhär..  NI LÄSARE kan skicka in egna bilder som handlar om oss på alexhermansson5@hotmail.com så publicerar vi dom här!  Det kan vara att ni har skrivit Rackartygarna med kiss i snön, eller kanske på en kroppsdel, eller bara något kreativt, roligt, sexigt, äckligt, busigt..   Såhär såg hans bild ut som han hade ritat till oss:

dfg

 

Ha en förfuckligt angenäm Söndag!  Adjö :)

Olles resa till kläppen..

tjingeeling dudes.. tyvärr har de inte blivit såjävla mycke inlägg på sistonde för hela rackartygarna
upptäckte ett nytt spel på totaljearkface.com som heter happywheels så vi har tagit en paus som
sakt å spelat i nåra veckor näää nu skoja ja lite men här är iallflall när olle var på finalen i kläppen
sjukt skoj om man gillar röj snowboard å skidor jao...

Dark times...

Hello mates!  Våran blogg håller på att samla damm, men det är för att vi allihopa är sjuka och extra jobbar lite och alex å patrik tofflar alltid med sina flickvänner och niklas har köpt de nya wow spelet...  Men vi kommer tillbaka SJÄLVKLART med nya krafter, oroa er inte!  Lite vinterfilmer vore roligt ;)  Ha det rackigt sålänge !

grattis ollehäromdan vann olle ett fett railjam i väsjöbacken vilket innebär att han fick

SESONGSKORT OCH GRATIS HAMBURGARE hela sesongen ..perfekt läge om man vill bli tjock
tyvärr kunde inte martin va med för hans lillebror fyllde 13= NU FÅR HAN FESTA!!

hare bra å va go å gla

GÅ IN PÅ LÄNKEN OCH RÖSTA EN GÅNG PER DAG I 5 DAGAR TILL !!

THATS RIGHT! Jag vet att det låter lite egoistiskt att ni läsare ska hjälpa oss att få vinna en vecka i Grekland men vi LOVAR att göra cpfeta filmer där, ja ni kan ju själva tänka er oss i den miljön. Det bästa av allt är att som det ser ut nu har vi en VÄLDIG GOD chans att vinna det här, men DU SOM LÄSER DET HÄR, ja precis DU, måste gå in på den här länken och klicka på den stora knappen RÖSTA. http://mythos-beach.apollo.se/GOEGM , det tar på riktigt typ 3 sekunder. Reglerna är att man får 5 röster per dag, så rösta på våran länk varje dag och inte på någon annans bidrag av era andra 4 röster.

ALLTSÅ - IN PÅ DENNA LÄNK http://mythos-beach.apollo.se/GOEGM OCH KLICKA PÅ DEN STORA KNAPPEN "RÖSTA" en gång per dag helst !!!!

Racka på :) !

Behind The Scenes of Puckomon !

Trodde ni att ni skulle bli utan en sån här extra film va, då kan ni ge er själva slaske mig på att den kommer ni inte undan. Let me preheeeseentiiii hiiing..  Bakom kulisserna på Puckomon The Movie !Glöm fortfarande inte att det är feta sketa viktigt att ni går in på den här länken varje dag i typ en vecka typ, och klickar på den stora gula knappen "RÖSTA" så har vi en enormt stor chans att få åka till Grekland en vecka och göra filmer där!  http://mythos-beach.apollo.se/GOEGM .  Ni får inte tro att vi bara latar oss om vi verkar sega med uppdateringar, vi har fortfarande projekt för oss!  Jag säger som den gamle transylvanska kaviar farmorn alltid gjorde på apoteket i Australien 1846..  TJADÅ !

RACKARTYGARNA BER OM ERAN HJÄLP KÄRA LÄSARE !

THATS RIGHT!  Jag vet att det låter lite egoistiskt att ni läsare ska hjälpa oss att få vinna en vecka i Grekland men vi LOVAR att göra cpfeta filmer där, ja ni kan ju själva tänka er oss i den miljön. Det bästa av allt är att som det ser ut nu har vi en VÄLDIG GOD chans att vinna det här, men DU SOM LÄSER DET HÄR, ja precis DU, måste gå in på den här länken och klicka på den stora knappen RÖSTA.  http://mythos-beach.apollo.se/GOEGM , det tar på riktigt typ 3 sekunder. Reglerna är att man får 5 röster per dag, så rösta på våran länk varje dag och inte på någon annans bidrag av era andra 4 röster.

ALLTSÅ - IN PÅ DENNA LÄNK  http://mythos-beach.apollo.se/GOEGM OCH KLICKA PÅ DEN STORA KNAPPEN "RÖSTA" en gång per dag helst !!!! 

Racka på :) !

RSS 2.0