Rackartygarnas egna FMX park!

Tjafan!

Vi har fått mark och kickar för att bygga en egen Fmx park! Dröm som blev sann för några av oss =)
Landningen tog 10 timmar att bygga med grävmaskin, 90 ton i timmen räknade vi ut att han körde.. Tackar Johan "linkan" Lindquist för hjälpen med grävmaskinen!

Vi väntar på 1 lite större kick ska komma och sen ska de byggas några småsaker runt om som tex en box och en liten gubb sektion för att leka påvägen tillbaka till kickarna =)Här är en liten presentation på det!!!


Tänkte bara säga att ni som inte fått tillbaka era brev är för att de vart midsommar och dylikt så jag inte har haft tid, har iaf skickat iväg dom som inte bett om autografer! Ska fixa ihop allas autografer under veckan här så dom också kommer till rätta händer =)

// Niklas Bjelvén

REMIIIX BLOOPERS Å AWSOME TRIX Å SÅNT DÄR Å SÅNT DÄR ANNAT

JAAA NI!

vi har haft alldeless förmycket projekt pågång nuför tiden för vårt egna bästa
så då tänkte vi

FUCK IT! vi slänger ihop allt till en härlig smet så alla får njuta av allt de konstiga som
hänner imellanåt allt annat.

Seg update!

Tjafan!

Såg på kommentarerna på klippet under att ni sett Martin i nya Comviq reklamen och de är helt rätt! Den jäveln är med! Hans nya smeknamn är nu mera Comviq Martin  =)


Vi filmar väldigt mycket just nu och att sitta o redigera så snyggt som möjligt tar väldigt lång tid! Men!! de är på gång så tyvärr måste ni vänta lite till eftersom halvgjorda filmer är inge roligt att titta på =)

Tackar för alla brev som kommit in med hälsningar ! Riktigt roligt att läsa =)  Dom svarta klistermärkena börjar ta slut och är de så att dom tar slut så får ja skicka lite extra vita för dom har vi massor utav kvar!

Kan även berätta att på söndag kommer vi bygga vår egna Fmx park (Freestyle motocross)! Så ni som är cross intresserade kommer ha något att kolla lite extra på !


De va väl allt jag hade att säga just nu!  iaf en liten update =)

// Niklas "Nixon" Rackarfackare

bra ide martin!
JADU!

En helt vanlig lördag kom martin med en spontan ide!

att han ville träna på klipphoppning så sagt å gjort, söndakväll drog vi till nicksta efter
vart vilse i 1 timme hitta vid dit, och efter massa filmade å redigerande hela natten så
blev det den här fina filmen se å njut.!

den som klagar får spö

En vanlig dag - IgenGodmorgon, godnatt och godmiddag.

how to mother fucker!Nu var det ett tag sen vi lärde ut någonting utav våra sysslor, så här får ni en liten sommar lektion medans våra andra filmer är på gång. Förklaring kanske inte är OS kvalificerad men vi älskar ju att göra filmer så vi försökte så gott vi kunde. Ha det stekigt!

RSS 2.0