Thai Frisören 2 !

Godkväll på er!  Våran kära vän Thai Frisören, som föresten är bror med ThaiTaxi chauffören, har haft det rätt torrt på kunder ett tag men NU kom hans andra kund hittils, LillRasmus!  Frisören har vandrat världen igenom för att starta sin thai salong här i Sverige. Innan detta yrke så har han även gjort sig känd inom flug-författar-branchen, kassler-odlar-branchen samt lärling som mustasch-krattare.Hoppas vi har inspererat er till nya frisörer !

Lördags trolleri med Riset (alex)Tjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeena! Som en eftermiddags film FÖR ATT PIGGA UPP FÖRKRÖKET TILL LÖRDAGSKVÄLLEN slår Alex andra  "how to" ner. För alla er som ska ut sen så är de såhär man får brudar, lovar på min RACKARHEDER, dehär tricket är urgammalt, Alex gammla lärar munkar visade honom detta trick. Och för alla flickor... så är de inte såhär man får killar hihi, mjo kanske funkar, pröva på egen risk.

RACKATYGA lungt allesammans puss å kram!  PS. VI HETER NUMERA www.Rackartygarna.se !!!

Hubba bubba!

Alex Fjärtsson och Martin Märtsson hade tråkigt hemm hos martin igår tills dom kom på att dom kunde tävla i vem som kunde tugga flest hubba bubba tuggummin samtidigt!
Det blev en tight tävling men...... som alltid vann Märtsson med det dubbla, HELA 27 st hubba bubba i EN MUN!
Titta på filmen så hoppas vi att ni blir rikligt sugna på tuggummi!Mmmm va gott med hubba bubba!
För övrigt så hålls puckomon fortfarande att spelas in, hoppas ni längtar! För det gör fan icke vi, eller jo, men ändå.
Men som en vis man sa till mig en gång: Den som inte rackartygare är, rackartygar inte här.

Flottsbro !

Stylat till rackarmobilen med dekaler och en snowboard som vinge! nu är den fit for fight för gatan så nu jävlar blire röjj! Efter så drog vi vidare till flottsbro för att kika på vad man kan göra för dumt där och rassmus gjorde awesome stuffs som han berättar om i videon :C

Jimmy fick ett fint tillfälle att leka med trialen på downhill banan.PS. Olle suger

Penis Desserten - Eftersnack

Skepp o Hojj !   Minns ni Penis Desserten vi bakade förut?  Vi har lyckats övertala en gubbe köpa ut videoklippet från systembolaget som filmades med en mobil (OBS varning för sämre filmning) på hur det egentligen gick till när vi alla skulle äta tårtan.
Ha det förgrumligt bra nu!  Eller, "vi får se" som den blinde mannen sa..  Eller "vad sa du?", som den döve mannen sa", eller "......", som den stumme mannen sa.  Tjao!

surf

En vanlig torsdagskväll så följde olle me sin bror till torö(nynäshamn) för att utvecka sin rackarvy
innom våg-forskning .tyvärr tog kamerorna slut på batteri och solen gick ner ...men en liten
härlig snuttfilm blev de allt .. och efter 2 timmars hårt slitande och grova slagsmål me vågorna
där en å annan tand flög så tog olle sin första våg ..OCH DE VA SÅÅÅÅÅJÄVLA NICE!
FÖRLÅT FRESTEN! att vi inte har uppdaterat på ett tag.. tyvärr skadades olles dator av ett
assfarligt virus, men mår för tillfället mycket bra igen.
och sen har kameror inte vart framme medans vi rackartygat .tro inte att rackartygen
försvinner bara för att dom inte finns på film, vi leker varje dag me allt vi gillar
såååå hare bra! 
                          å förhoppningsvis kommer de lite fler uppdateringar snart.. puss

Puckomon, jag väljer dig !

THAT´S RIGHT!  Vårat pågående stora projekt just nu är en Pokemon parodi. Vi jobbar så fort vi kan men den lär dröja en fet näve dagar innan den är färdig. Vi bjuder på en trailer bild !  Kliijee poh biyld fou ä fou däh stuuuh.. Det var alltså danska för "Klicka på bilden för att få den större".

mon


Dagens ordspråk.. - "Du böro ikke kratta gummistövlarna innan mäklaren har odlat nötter i badkaret".

Crash Day !

JABBA DABBA DOO!  Förlåt om jag stör mitt i Promille-Lördagskvällen, men medans vi filmar på våran storfilm så bjuder vi på en snuttelisnuttsnutt om lite crashar, cross, volter and shajt!  Några frågor?..  Ja, du därborta ??  Svar JA, allt är sytt med RackarTyg håhåååå! Until next time, och kom ihåg!  Du skall alltid veta om det ikke vetandets vettiga vetemjöl i vetenskapens namn.. fast det visste du väl redan!

Släggan och Olsson kör gokart me super-DAVID


O.B.S!!!!! DETTA ÄR INGET RACKARTYG, FOLK SOM TITTAR VARNAS! ATT
DETTA AVSNITT KAN INNERHÅLLA SVAGA SPÅR AV TRÅKIGHET!!

GODMORGON mitten av sommarn fick martin uppdrag av sin, assgrymma talangfulle kusin
David agerstig som har vunnit sm ett flertal gånger, att göra en promo, och genast drog vi dit me
kameror å bra humör, vem bangar inte på gratis gokarting liksom, sjuukt kul dag även om vi inte ens va nära på köra lika snabbt som David, (och anledningen till denna film var att Patrik hade köpt en ny data och ville styla me bra redigering)

GOD JUL  i förskott :)

De Mänskliga Lerduvorna

Godkväll i förskott !  Efter att ha gått runt med sår över hela ryggen ett tag nu så är filmen äntligen klar som handar om .. NÄR VI VOLTAR ÖVER ETT PENDELTÅG !   Eller asså, som min gamle alkis mästare sa till mig på danskt teckenspråk med tysk dialekt i Hong Kong 1874, "Det är inte vad man säger utan det man menar det man säger", och ja menade att filmen handlar om.. PAINTBALL !!! 

df sdf sdfVi har lite större filmer som vi vill filma så ni får inte skjuta oss om vi är lite sega med att uppdatera här ibland!
HOUDI HAO !

IKEA TIME !

HAHA!!  Tjena !  I Söndags så var vi först på en BMX tävling i Skogås, direkt när vi kom dit så kom det fram 3 killar som kände igen oss från filmerna håhå!   (klicka på bildfan för att se dom fetare)

fthu gfh dfg

Sen blev vi törstiga och det är ju allmänt känt att den kortaste och killen med läkande ryggfraktur måste köpa så mycket öl han kan bära.

öl

SEN!!  Var det dags att hjälpa Jimmy med att råna IKEA på möbler till nya cribbet!

sdf dfg sdfUntil next time baby!  :)

ALEX TROLLERI HÖRNA!! (how to nr.3)


ASSÅ! ja vet inte hur han lyckas men ännu en gång har alex tagit fram nånting, han är så
omoget bra på så man har inte en chans att fatta hur DE FAN GICK TILL, lite störande för
oss dödliga men jävligt underhållande må ja säga, och i dagens touch så ingår även en HOW TO! ruskigt fiffigt å enkelt trick som man kan göra på tråkiga dagar i skolan.....  

jamen de va allt för ida trolla lungt!

Martin Land åter igen !

Hola Amigos! Nu har vi haft lite fullt upp med att redigera flera filmer samtidigt, vilket inte är det enklaste, tydligen är kamerorna vi använder för BRA för datorerna så vi har fått vänta lite på att the computers ska spela Pokemon och levla upp och utvecklas till NASA-DOOMESDAY-8000-mon, så flera filmer är på gång, håll er lite!
Här kommer en liten fortsättning på Martins Land serien.Snart är det föresten dags att rösta parti för er som är färdigmarinerade åldersmässigt. Vi har ett eget parti som ni kan rösta på.. RackarKrackarKraterna, vi kommer att höjja skatten till 184%, vilket innebär att även om man jobbar så får man betala MER än sin lön till oss. Och de som inte jobbar kommer att få sitta i en biograf och se på samma avsnitt av Keno i 2 år. The future is in your hands !!

Bland dom första filmerna vi nånsin gjorde

Shaa shaa bloggen, idag har jag köpt nytt läppstift och brunkräm..  Näää fyfan, såna ska vi inte bli :D Medans vi skriver manus och funderar ut nya filmer så tänkte vi bjuda på en så pass gammal film utav oss att till och med Gandalf framstår som en fjortis i jämförelse! Det är nog den allra första "roliga" filmen vi gjorde tillsammans, den spelades in 2007 in the local badhall. OBS, kan innehålla spår av armpuffar.

Så som den Australienska Kassler Bagaren avslutade sin kritikerbelönade godispåse 1845 nere i gruvorna.. "TJADÅ !!"


RSS 2.0