Thai Fight Extreme Defence Instruction Video 3

TJAAA!!   På Lördag åker vi en fet näve rackar grabbar till Åre och stannar där i en vecka!  Vi hoppas att ni hoppas att vi kan hoppas på att göra sketa mycket roliga filmer därifrån. Sen som grädde i stöveln så har Thai Taxi chaufförens bror släppt en Thai boxnings självförsvars film, hur pålitligt låter inte det!?  Så här såg den ut.
Ses snart igen vare sig du vill eller inte !

december edit

DECEMBER EDIT!!


Oldschool Colors + FramgångVISSTE NI ATT STÄDA ÄR SKITKUL!!!
här är en assoft sommardag för ett par år sen efter en av martins legendariska fester, så vi tänkte såhär.. HEEY varför inte göra nått skittråkigt kul !?  De här är faktiskt en av mina personliga rackar klassiker titta å njut.. 

Nu har skolan dragit igång igen och våra projekt börjar starta igen. Vi tänkte nu på riktigt försöka oss på att starta ett eget produktionsbolag under namnet Rackartygarna och fortsätta med det vi gör åt kunder också. Vi tar ju studenten snart trots allt.. (fyfan för att bli vuxen)!  Vi var idag på ett filmredigeringsuppdrag åt en reklambyrå, flashigt må ja påstå!  Och inte nog med att obama är SVART, när vi kommer hem från dagens uppdrag så upptäcker vi att STRIX har kontaktat oss på våran Youtube sida, YIIIHAAAAAAA, Äntligen har vi blivit upptäckta ordentligt!  Dom är ett av Nordens största TV produktionsbolag, men vad dom ville avslöjar vi inte ännu riktigt innan vi vet mer hihi håhå hoho..  Men däremot kan vi avslöja att våran vän Abbe från Tullinge (som är med i ett par filmer), ska vara med i ett nytt program för KANAL 5 snart!!  Vad det hette minns ja fan inte, men vi ska försöka fixa fram en Rackartygar tröja till honom då så ni får hålla en näve ögon öppna på TVn..    Men som man säger i japan..   HAI !


Jimmy FU!"#¤%ING Olsson

ALRIGHT!

vi har tänkt såhär hellre en näve blåbär i skogen än 5 i handen

= vi kanske inte kommer ha tid att göra filmer som uppskattas inom alla synvinklar
men, vi kommer aldrig sluta älska göra de vi gör!

, så här e en vanlig dag efter jobbet
för jimmy olsson även fast de är snöigt isigt kallt å suger fett för att köra trial den här årstiden
kan den rastlösa jäveln inte låta bli att träna!

så titta njut.. puss å kram


stuff

Vet att inte alla gillar att kolla på skid och snowboard filmer som vi lägger upp men vissa kanske gör det och istället för att inte lägga upp ingenting kommer här någonting.


Krök Kurs från nyårsafton 2010 !


Long time no see!

TJAAA PÅ ER!!!  Fyfan vad vi har vart dåliga runt jul o nyår, alldeles för mycket julknäck i kraniet men nu börjar vi komma på rätt tåg igen så att säga!  Vi håller på att redigerar lite smågrejer men under tiden så kan ja bjuda på lite fanbilder vi har fått in, mer sånt!  Det finns inga regler, skicka in vad ni vill, nått som har med Rackartygarna att göra bara. Också kan jag bara inte låta bli att visa vårat genombrutalt mogna konstverk som vi gjorde på en HEL whiteboard tavla i skolan, det tog oss ca en timme att få ut rätt perspektiv ur det kreativa idyllet från atmosfärkurvan när det konkreta partikulörens undrivna förvånad framstod som sekretessens oregelbundenhet. (konstnärs snack).

sdfg cchbc hjkhjk asasa tytyty nbn cvcv vbvbvb dfg


Sen så glömde vi ju säga till att vi vann INTE tävlingen till Grekland !?!?!?  Så sjukt dåligt, vi klättrade från ca 2000 plats till bland topp 20, minns inte exakt. Men mitt i tävlingen så bytte dom reglerna vad vi förstod, så juryn skulle välja ut vinnarna bland topp 50 istället som det var från början, att 1,2,3,4,5 fick åka. Så vi vann tyvärr inte.. Son of a father..  MENMEN :D  Snart drar vi till Åre 10 stycken och härjar i en vecka, det borde bli en fin film av det också. Keep it rack !

RSS 2.0