Read This !

Tjena alla som läser våran blogg. Det är tyvärr såhär att vi har blivit stämda pågrund av att vi har saboterat för mycket saker under senaste tiden.. Så vi får inte fortsätta, vi har en stor rättegång framför oss som väntar just nu..  Neeeeej förfan nu skojade jag allt till det!!!! (Fast det ligger en hemlig liten sanning i det där samtidigt haha), SJÄLVKLART ska vi fortsätta för att vi älskar det vi gör och älskar att ni älskar det vi gör!!! Vi har varit rekordåliga på att uppdatera nu på senaste men det är för att nu är det i slutet på snowboard säsongen så de flesta av oss passar på att spendera all fritid i backarna nu men SNAAAART är det vår och sommar, och ni som har följt oss sen förra sommaren vet hur mycket projekt och filmer som görs då!!  Men en liten mini mikro smurf uppdatering ska ni ha vare sig ni vill eller inte.

Våran Martin ska nu nästa helg åka iväg i 4 dagar och tävla SM i snowboard!  Både Slopestyle och Big Air!!  Fett som en mammut-nipple!  SAMTIDIGT som våran Jimmy ska köra SM i Trial samma helg (ni vet när man kör typ upp på en helt omöjlig bana med en stor jävla cross och balanserar som kinesiska cirkus snubbar). Två strykjärn i ett potatisskal så att säga, mäktigt!  Alex funderar också på att ställa upp i Talang på TV nästa år också, vi måste ju expandera oss på alla sätt vi kan.

Vi har också köpt in ytterligare filmutrustning, en Dolly! Det fungerar ungefär som att man sätter kameran på ett räls så att man kan åka sidleds och filma a lá biograf-future-avatar-cool 2.0.

Men nya projekt är på gång, ni får inte glömma bort oss :)   Bääm chica bääm whääm!paarty skisHEEY HEEU!

ännu en gång har PATRIK med sitt fina fisheye levererat en fullpackad
kväll från skidbacken.. som blev en feet hit på extreamesidan freeride.se

EN vacker lillörda joinade vi ihop med cpgrymma skidteamet MINDLESS

med åkare som måns dohns och douglas källsbo
vilket blev en faaarlig mix av rackartyg och mindfuckers


peays dudes

fotölj röj!maria suger! :)

Kryssnings Snutt !

Ett gäng av oss var på Silja Line Galaxy kryssningen under sportlovet. Vi hade med oss en nöd kamera och tänkte faktiskt göra en film av hela natten där men allvarligt talat så tog batterierna slut typ klockan 9 på kvällen..  Ikke bra..  Så vi hann ju inte göra många minuter åt er men det här var det vi åstakom!
Allt var cp najs, kryssning rekommenderar vi !!   Racka på =)

Åre The Movie 2 - Krök Delen

Eftersom alla vill se olika om vad vi gjorde så har vi gjort ännu en film med åre klipp som nu bara handlar om vad som hände i stugan.. Eller inte ALLT men det vi vågar visa iallafall, och den här gången har vi fina censur rutor här och där för att youtube kommer att banna våran användare där om det kommer upp flera filmer med naken inslag haha, kom igen, hur mycket sånt finns det inte på youtube ??  WELL WELL, here you go !!

 


RSS 2.0