NU BYTER VI BLOGG!

Tack till varenda individ som nånsin har besökt våran blogg här!  Tack vare er bloggbesökare och Youtube tittare har vi klättrat upp till nivåer vi tyckte var overkliga när vi startade. Vi fortsätter att blogga på en högre nivå, så fortsätt att följa oss och hjälp oss att bli större. Vi lämnar blogg.se och kör på hos www.Extremeplay.tv , som är en nystartad extremsports bloggportal med stora förutsättningar att växa sig stor.

KLICKA HÄR FÖR ATT FÖRFLYTTAS TILL VÅR EGNA SIDA PÅ DEN NYA BLOGGEN! .

.

billdffgdfg

See you on the other side!  - Rackartygarna

Dags för Martins land !

Godmorgon i efterskott!  Nu ska vi alla bort över helgen till Martins/Comviqen/Sveparns landställe!  Det är en riktig höjdpunkt varje sommar, förra året såg filmen ut såhär:Så vi hoppas att våran Olle är filmnödig hela helgen! En annan rolig grej var att jag (Alex) var och tatuerade mig hos den kända och speciella studion Salong Betong för tredje gången. Dom har ett stort kontaktnät med kända och roliga personer. Medans jag var där fick jag träffa på Näääk och Sebbe från Kartellen, plus att två filmare från SVT var där. Hollywood! Men det coolaste var när jag fick höra att min tatuerare hade visat våran senaste Freerunning film för självaste Joel Kinnaman (JW i filmen Snabba Cash), och att han gillade den! Så frågar han mig "du vet vem det är va?".. ni kan ju gissa om ja redan hade skitit på mig vid det laget ;)  Förhoppningsvis ska vi göra en film till Salong Betong inom snar framtid.   Hörs efter helgen då!

niklas ovanliga vardaghäromdan va niklas ute me sina fina crossar och då kan man nästan gissa vad som händer...PRICIS!
ASSFETA TRIX

Rackartygarna Levlar Upp !

TJA ALLIHOPA!  Som ni kanske har märkt så har vi vart lite hemlighetsfulla på senaste, anledningen är att.. ... ... VI SKA BÖRJA BLOGGA PÅ EN NYSTARTAD EXTREMSPORTS BLOGGPORTAL SOM HETER WWW.EXTREMEPLAY.TV ! Kommer bli fett som fettsson! Vi har inte klivit över exakt just i denna sekund, men det är påväg!  Här har vi gjort en liten presentation på vårat gäng som en fin premiärpresent.Ni får helt enkelt lita på oss att allt kommer bli ännu bättre!  Ha det bra som en ni vet vad!

tatts stufftja dudes, de här va ett projekt olle gjorde i början på sommaren eftersom han hade brist på
sommarjobb, men de kan va kul o visa att vi gör lite allt möjligt till och från.

A shitty camera produktions a lá landstället !

Heyheyeyeyey!  Mycket rullar på som vanligt. Vi kommer blogga mycket oftare snart, man hinner inte göra filmer oftare men vi kommer ändå att skriva vad vi sysslar med på dagarna. Och för er som har följt att vi bytte Youtube användare från Sparveen (Tack till alla som har hängt med oss där, vi har över 2 miljoner totala klick därifrån) till RackartygarnaTV kan ja med glatt smajl så att mungiporna är över ögonen säga att vi har kommit ikapp med alla prenumerationer redan, så vi är på bra bana känner vi! 

Alex var på landet härom kvarten (Falkenberg), i ett par dagar, och han brukar göra en film där varje år med sin kusin och ibland brorsan om man ber snällt. Det är inte i närheten av samma kamerautrustning och allvar som i våra större filmer men här har ni 9 minuter av vad som rör sig runt i hans huvud.
Och för er som tittar våran blogg varje minut och tänker för er själva "Nehepp.. ingenting nytt den här minuten heller.. Vad är det för kaviarpansionärer ja följer?", kan jag tala om att vi jobbar för fullt med olika grejer som kommer visa sig inom kort. Men tills dess..  Koka inte över när du lagar mat !   / Alex

Trial SLICE A DICERJADU! En helt vanlig Söndag så våldgästade jag(olle) herr märt , och övertalade han att, heey
vi har sjukt tråkigt så vi bygger en ramp.. Det var en självklarhet. Och när vi hade tröttnat på de så kom trial fuckern Jimmy och förgyllde dagen me hans fin fina konster. Mera saker är på väg! Och kom ihåg att ni ska komma ihåg att ni kan Gilla våran nya facebook sida genom att klicka fett på Gilla knappen under här :)
RSS 2.0