mini GRUSGROPEN filmen!!


SOM ETT SLAG I PUNGEN FAST I PANNAN! kommer en ny filmsnutt där JIMMY å NIKLAS
levererar jädrans grym crossåkning för att aldrig hoppat på cross förut så va dom sjuukt
duktiga sen blev de , en å annan fin volt som kom omkring SJUUKT SKOJIG dag men
 tyvärr tog den slut aldeless för fort.

haaaaare såjävla bra! nästa gång blire PAINTBOLL SURPRISE

Rackartygarna.. vilka fan är det ??

På begäran så har vi skrivit information om oss Rackartygare som syns i filmerna mest.
Here we go!hjSådärja, hoppas ni kan skilja på oss nu ;)
CIAO !

BILTRASHAR TIME!! OH YHEA

TJA FAAAAN! inatt sammarbetade vi med gänget ``GE MEJ DIN BIL`` som är ruskigt erfarna i biltracheri så vi fick grym feedback och även SIMON BRUNBERG och ALEXANDER HERDIN jävligt sjuuka jävlar om ja får säga de själv och dom hadde nymarinerat en fin ford åt oss, å klart vi ställtde upp på sånt awsome:) 

                           DU FÖRESTEN! juste du där vid datan ,va gillar du bäst på bloggen skriv så vi vet
                           va ni vill helst att vi ska leverera  ,PUSS Å KRAM


Man måste sköta skolgången prydligt !

Hello MATE!  Dig känner jag allt fan igen... Jag kände en gång en person som var rätt lik dig.. När ja tänker efter.. så VARE FAN DU!  Jag får be om ursäkt plus moms för att vi har varit lite småsketna på att uppdatera i bloggsson, men jag kan bjuda på en liten fin film som vi har filmat med hjälp av mobilkameror då och då under skolterminerna.

Det var någon bland kommentarerna som bad oss skriva lite om varje rackartygare, så det ska vi göra snart. ÄRE FÖRSTÅTT!?  Också är vi även pågång att fixa lite Hi-Tech-Future-Terminator á la Matrix Hemside shit, så att vi har www.Rackartygarna.se istället för bögblogg.talibanpung!  Vi hörs !!


How to 2 - Bröstmjölks-kanon !

God Eftermiddag i efterskott!  Nu har vi gjort ännu en How to film, vi har försnusligt mycket idéer till såna filmer men det gäller bara att filma dom också, alla vi rackare har fått hjärnfraktur i foten så ni får ha lite hänsyn om vi är långsamna på att spruta upp filmer här. Här kommer iallafall How To Spruta Mjölk Ur Ögat !


 

PS. Om du svarar rätt på den här frågan så lägger jag även upp en fin bild på alla i smyg. Hur många procent älgsvett innehöll flingorna som IcaJerry sålde Tisdagen den 27 i 18.e klockan 25 över halv 7 i 5 ??
Ni får ändå bilden i förskott. 

fg

ADIOS !


BIL FILMEN


HEEEEEY HEEEEY

så kul att ni tittar in en sån här ovanligt vanlig dag.

i helgen så drog vi in me jimmys assnabba och grymma volvo 740 på rackar safari, och så gled vi in till
STOCKHOLM CRUZ som va så sjuukt kul.. så flippa vi och rackartygade lite oss

och som dagens citat därifrån, NEGERN-``det är inte varje dag man blir slickad i båda ögonen samtidigt av en neger`` och så slicka han olle på ögonen me sin klyvna tunga ,pretty wierd

Störst bäst å starkast


TJAAA BLOGGEN.. vi kommer inte göra en super awsome film..tror ja sååå här kommer lite cp
awsome klipp som e såjävla coola!
hej svejs

Sagan om sagan !

Tja på dig!  ja, jag menar DIG!  Nu har Alex och hans kusin gjort en film på deres landställe som alla andra åren. Kameran suger punkterad skottkärra men den e skojjig ändå!TJADÅ!  som man säger i Danmarks regnskogar.


Lite mindre bloopers än förra filmen THE MOVIE


JAAAADUUU!! efter en heeel dags bloggtorka förstår ja att ni lider så,
ja samla ihop 10 av mina bästa män för att åstakomma den touch av de vanliga dumheterna med att marinera
nåra gammla klipp från våra äventyr och gjorde en fin "bloopers film2", så här kommer lite småklipp som det inte blev någon film av.

Imorn börjar skolan!  och ni vet ju vad det innebär.. SKOLKA!!  nejmen, för våran del så innebär det typ trippelt så mycket filmer och projekt, flera storfilmer lär komma så knyt edra skor så ni ikke snubblar och missar dom! Som min farfar aldrig brukar säga..

hoppas de skall smaka ååh snart kan ja lova ,alex årliga landet film som man fan inte får missa
och nedrans massa how to`s.. Godnatt!  Dröm om drömmar!

ditchboardingTJAA SOM FAN BLOGGEN!!!

martin och olle hade kollat på någon film på några killar som körde "ditchboarding" och tänkte, heey det där ska fan vi också göra fast fett mycket mer awsome eftersom vi är bäst.
Så igår var rackartygarna iväg med några från crazy tullingegänget till ett fett vägdike med awsome gräshinder i och hade fetskoj, och planerna är att dra iväg igen fast med massa coola rails och hopp och köra igen en dag, men här är en titt på hur det såg ut när vi gojsade loss i leran och vattnet!!!!

KUNDVAGN crazyness


TJIIIIINGELING eller HOWDY mates som cowboysen sa!

här är lite skoj från nån dag sen när vi gangstrade lite i P-garaget, FRESTEN JA HAR EN FRÅGA TILL ALLA SOM SPANAR IN BLOGGEN.. vi har så sjuukt mycke HOW TO! ideer och vi undrar va de egetligen de är ni allra mest i hela världen.. KOMENTERA gärna så kanske vi gör en how to just till DEJ!
                                                                                                                 PEAYS

MARTINS LAND DAG 2


TJAAA FAN BLOGGEN VAR HARU VARIGT!!

efter en hel dag och natts flummande och lek i bondens lada som vi va tvungna att fly från
så kan ja varmt medela att vi alla lever.. och här kommer en redig näve av flum men de är bara en touch
så mycke mycke mer ligger å väntar som ni kommer kunna se i LANDET FILMEN 2 (REVANGE OF THE IDIOTS)

stuff


tjAAAAA fan tyvärr lite brist på skyssta inlägg men lid ikke! vi är ock lallar som faaaan på martins land me tullinge gänget så massor coolt kommer hända här som ni inte får missa.. dehär är en totch av första dagen.. puss å kram

HOW TO nr.1


HEEEEY HEYYY ,här är första bidraget till vår grymma HOW TO serie ...vi har så sjuukt mycke ideer som vi känner att folk behöver kunna, så va berädda på att lära er så mycke awsome grejer så ni spricker!  PEAYS

trailer till: how toTJAAA B-LOGGEN!!! här är ord och inga visor, det här klippet berättar allt för sig själv.

TRIAL jimmy goes wild


tjeeeeeena fan.. här äre lite stuff från den sjuukast sporten hittils.. träffa trail jimmy för första gången häromdan sjuukt skön prick må ja säga, ÅH FYFAN VA HAN VA GRYM innan ja hadde startat kameran va han en mil bort uppe på nån vägg å hängde ,här är lite klipp från när han lekte hursomhelst
njut som fan!

och fortsätt spana in våra awsome stuff!!!

LIJANFILMEN rackartygarna vs. tullinge gänget


TJEEEEEEEEEEEEEEENA BLOGGEN!
                                                     häromdan så byggde vi en ASSFET skitmega awsome lijan på ett hemligt ställe (inte vid grisklippan vid trehörningen i huddinge) så joinade de galna tullinge gänget och showade deras skills ,ja måste nästan säga asså! de kan knappt bi bättre än så..

DEN feting efterlänktade superfilmen från martins land!!


Tjing Tjong långkalson, som min gammla mästare sa till mej.... nämen här har ni ett riktigt försenat avsnitt från martins land som är fyllt till brädden ,nästan så de kokar över me helt sjuuuuuuka saker
bla, martins fruktade dubbel molberga från SJUUUUKA! 25m klippan alla blev så sjukt stoked den dagen så alla i rackartygarna frågade sej sjävla egetligen ? KOMMER VI NÅGONSIN BLI STOKED IGEN? de återstår å se...

olle N patrik bmx stuff

En Bmx Film from olle lundqvist on Vimeo. yooooooooo olle n patrik har shreddat ihop en liten bmx film ifrån segeltorp. peace!


RSS 2.0