Wallen 2010 !

OI MATE !
De senaste typ 4 åren så har vi alltid byggt lite roliga grejer på Martins tomt runt hans studsmatta.
Typ höga ställningar och plattformar man kan hoppa ifrån, ramper, vattenkanor, snowboarddrops och lite sånt roligt.
I år är vi redan ganska färdiga med bygget, det är en stor ställning med två lodräta väggar som lutar. SÅ!  Dagens matematik:  Studsmatta + lekställning bredvid = Bääm Chica Bhäm Whääm!  Vi får väl se om vi filmer nånting från den i sommar. VI FÅR SE SA JAG! I år heter bygget Wallen. Och längst uppe på ställningen sticker det upp en björk som Alex ritade ett ansikte på, den heter BjörkBörje. Det kan vara bra att veta det, ifall ni ska vara med på Vem Vill bli Miljonär och frågan "vad heter björken på Martins tomt?".

På tal om struts-svett, så skulle vi äta middag hos Martin höromdagen. Som den kockelikock han är så bestämmer han att vi ska göra VÅFFLOR!  Det började bra men sen spårade det ur direkt, vi hällde i dubbelt så mycket smet i våffeljärnet än man skulle ha så det började rinna utanför igenom järnet, och sen kom vi på den förbrumligt einstein-inspererande idén att använda våffeljärnet som en mikro, så vi testade att lägga i ett helt äpple och lite kartongbitar i järnet. Efter lite tjock rök och skarrig lukt så var dom klara, VOILA!  Undrar om man ska sälja in den maträtten till Nobelfesten ??  Det blev dock MISSION IMPOSSIBLE att diska rent våffeljärnet så det slutade med att Martin stoppade in hela järnet med sladden och allting in i DISKMASKINEN Haha ?!  Man lär sig något nytt varje dag!
Eller som det kända ordspråket lyder..  "Du skall icke köpa ett nytt skohorn bara för att din granne har firat jul med brevbäraren".   
HOI !

bygger bygger bygger Bygger bygger bygger bygger järnet

Kommentarer
Postat av: ina

Haha ni är bäst! Ni var asroliga på bussen vid valborg också, ni kanske inte kommer ihåg det ni var rätt packade haha (:

2010-05-21 @ 13:00:20
Postat av: Anonym

har ni en film när ni hpppar där

2010-05-22 @ 14:47:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0