Flip dag i stan !

NU börjar solen nyktra till ordentligt känner man! 
Man blir ju taggad så fort man bara vaknar på morgonen, så det började bli dags att dra ut och volta lite kände vi.
Det är nämligen på följande vis också att såhär va, lyssna noga nu, det är en FET tävling som hålls varje år som heter RedBull Art of Motion, som är en Freerunning tävling typ, och man måste kvala sig in dit genom att skicka in filmer på sig själv där man voltar. Så vi tänkte pröva i år, vi filmade en del volter runt i Stockholm som vi tänkte klippa ihop till varsin film sen och skicka in.. Man får hålla tårna på att vi kommer med !

I stan så vare 200 grader varmt!
Vi voltade på massa gräsmattor, nerför trappor och randomhöjder, Alex voltade över en uteliggare som sov på en gräsmatta i vinterjacka (hajja vilken svett-odling det måste ha varit innanför den), Martin gjorde wallflip mot pendeltåget, Niklas cyklade lite på marken, Vi matade svanar med chickenbits (kannibalvarning!).
Som tur var så fotade vi en liten skvätt också. Det är bara att klicka på fotona med den vänstra musknappen så poppar dom upp större o finare !

Team ja Olle flip Team Bild Volt över shit Alex nått Martin bulldogNiklas cyklar Alex över uteliggare Alex gör sådär Alex voltar lite Alex hoppar ner Martin jumparsuper hoppet Martins wall mot tåg

Våra filmer kommer upp när dom är färdiga !

Kommentarer
Postat av: Mixe

Ni är ju helt jävla vrickade! SINNES!

2010-06-03 @ 21:30:23
URL: http://www.rapokalyps.com
Postat av: Andréa

Älskar er bilder :)

2010-09-10 @ 15:31:54
URL: http://anduangel.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0